Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 613 kJ / 3 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,38 g |
Tuky | 146,50 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 521,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme rýži skoro doměkka s mlékem. Mléko přidáváme postupně a často mícháme. Necháme vychladnout.
Krok 2: Do vychladlé rýže přidáme žloutky s cukrem a sníh z bílků.
Krok 3: Do máslem vymazané formy dáme rýži. Poté dáme tvaroh (pokud chcete, můžete tvaroh smíchat s cukrem), pak dáme švestky. Poslední vrstva rýže a nahoru dáme plátky másla. Pečeme na 170 stupňů asi 45 minut. Je dobré to hlídat.
Zveřejněno 16. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýže na sladko se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3vJ
Moje poznámka
Rýže na sladko se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3vJ
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 5 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový zázrak
Fitulka před 14 minutami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 17 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 2 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 2 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 3 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 4 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 13 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 15 hodinami
Suroviny:
rýže,
švestky,
vejce,
mléko,
cukr,
máslo,
tvaroh plnotučný
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.