Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 57 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,68 g |
Tuky | 0,16 g |
Vláknina | 1,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ohřejeme mléko. Sáček vysypeme do hluboké misky, přiléváme teplé mléko za neustálého míchání. Jakmile je celé mléko nalité do misky, můžeme tuhnoucí směs promíchat rukama. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku, česnek a řecké bylinky.
Krok 2: Pánev vymažeme máslem, ze směsi naběračkou na pánvi vytvarujeme placičky (pokud máte pánev na lívanečky, určitě se hodí) a z obou stran osmažíme. Podáváme teplé jako přílohu k masům, zelenině, či můžete zkusit i za studena, jen tak samotné.
Zveřejněno 27. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové cizrnové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Rz
Moje poznámka
Bylinkové cizrnové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Rz
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
petrželka,
česnek sušený,
bylinky,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.