Kuřecí plátek s broskví

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 4 porce

300 g kuřecích prsou
150 g šunky
200 g tvrdého sýru
200 g kompotovaných broskví
50 g hladké mouky
50 g másla
grilovací koření
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve nakrájíme plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením
    a zprudka opečeme.

  2. Po opečení plátky vyndáme, do výpeku přidáme máslo, zaprášíme hladkou mouku a uděláme omáčku.

  3. Plátky, které jsme opekli dáme na plech, na ně dáme broskev, šunku, sýr a omáčkou podlijeme.
    Pečeme v troubě na 180°C.

  4. Až bude sýr roztavený, je hotovo.

  5. Podáváme s bramborem či hranolky.

Komentáře k receptu Kuřecí plátek s broskví

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: kde je problém ??

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Úmyslně nepíši jako SZ ale k receptu. Autore - ikonka "porovnat starší verze receptu" (vpravo) tam má svůj význam. Vložím recept, pokud je schválen, tak se podívám právě na tuto ikonku a zjistím, co jsem napsala špatně. A při druhém...třetím...vloženém receptu už budu vědět, a budu těch chyb dělat méně...méně...žádné? Mohu doporučit.
    ( Nebudu komentovat, že v roce 2020 recept na kuře s broskví v tomto provedení - dá se i jinak, sama nemám problém s kombinací maso + ovoce...ale takto to byl hit mého mládí, a to už je dáááávno:-D)

    Odpovědět