Kroupové karbanátky s nattem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 187,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2021 20:41
23. 4. 2021 19:35
23. 4. 2021 19:28
16. 4. 2021 19:35
"Natto buď budete milovat nebo nenávidět. Nic mezi tím."
No, cosi podobného se píše i o durbanu
16. 4. 2021 19:18
16. 4. 2021 17:37
16. 4. 2021 17:20
Urážanie ľudí vám ide výborne, ešte to preniesť do inej oblasti.
Napísať dve vety o natte by vás stálo podstatne menej času, ako písať siahodlhé komentáre s vysvetľovaním, prečo to neide.
Viete, trocha slušnosti nikomu ešte neuškodilo.
16. 4. 2021 17:12
Pošli další recepty, já se na ně těším.
16. 4. 2021 17:11
Nejsme tu diskuzní skupina, jako někde na fb, ale pokud sem vložíte recept a jste slušně požádán o vysvětlení, očekává se stejně slušná VYSVĚTLUJÍCÍ odpověď. Ne - najdi si to na Googlu.
16. 4. 2021 17:09
16. 4. 2021 16:58
Navíc Karboše dělám od oka. Děláte doma ženský masové karboše? Určitě všichni. Tak do nich určitě taky nevážíte přesně česnek a cibuli že? Každýmu přece po chuti. Jeden má rád víc druhý míň.... To samé se škrobem. Pokud jste přihlášené na webu o vaření, tak přece víte že škrob je na to, aby to drželo pohromadě. Někdo dá jedno vejce, někdo škrob. Je přece jasný že ho nedáte půl pytle ale stačí třeba 1PL....jen aby to drželo pohromadě. Pokud ženský chcete vařit, tak místo psaní komentářů začněte ! Nikdo se do vás nenaváží, jen mě nejde dohromady proč k tomu aby jste zjistili co je jaká surovina potřebujete mě??? Vařím vždy od oka a v tom je to kouzlo Hezký den všem
16. 4. 2021 15:51
Nebylo by jednodušší do receptu dopsat, co je to natto, než se utrhovat na ty, kteří Vás na něco upozorní?
16. 4. 2021 15:43
Napsat, že kdo nežije zdravě ho stejně vařit nebude, je Váš názor a myslím si, že všichni, co vaříme, jsme se také s novými surovinami seznamovali a zkoušeli je. A pokud napíšete hrnek krup, zajisté uznáte, že může být různého objemu. Buďte tedy prosím vstřícná i pro nás ostatní, kteří se tu inspirují. Odkaz jsem přidala, mně to zatěžko není. A snad je to ten, který do jídla dáváte.
16. 4. 2021 13:44
Moderátorky jistě opraví v surovinách - hrnek krup, vanička natto, 1 menší cibule, 2-3 stroužky česneku, cca 2 PL škrobu atd.
Bo tak se tady píší recepty.
Hezký den
Ale jinak vítám na webu a docela se těším na další recepty
16. 4. 2021 13:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: kroupy, cibule, česnek, majoránka, olej, sůl
Kroupové karbanátky s nattem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONEQ
19 názorů