Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupové rizoto

Ječné kroupy jsou velmi zdravé, proto je určitě dobré je zařadit do svého jídelníčku. Připravíme je na způsob rizota a přidáme k nim hrášek a cuketu. Pokrm podáváme posypaný strouhaným sýrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

9. 7. 2024 21:09

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 805 kJ / 1 626 kcal
Bílkoviny50,18 g
Tuky38,57 g
Vláknina38,79 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy236,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

11. 7. 2024 20:21

Kroupy mám moc ráda, určitě to chutná:yes::yes: skvěle.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kroupy ječné, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, hrášek mražený, cuketa, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Kroupové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk9KB