Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 94 035 kJ / 22 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 2 475,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Koupíme si hrbetni sadlo, které nakrajime na male kosticky, dame do hrnce, podlijeme jednou sklenickou vody, osolime dle uvazeni, nekdo ma rad slane, jiny malo.
Krok 2: Zavreme poklickou a nechame na plameni do vypareni vody, obcas zamichame.
Jakmile se vypari voda, sundame poklicku a pochvilkach michame, aby se skvarky nepripalily.
Delame do zlatova. Krok 3: Jakmile zacnou byt zlatave, scedime je a bud dosolime, nebo ne. Zalezi na vas. Pridame trosku cervene mlete papriky na obarveni, ale neni podminkou, a trochu mleteho cesneku. Promichame a pak muzeme podavat.
Jakmile se vypari voda, sundame poklicku a pochvilkach michame, aby se skvarky nepripalily.
Delame do zlatova. Krok 3: Jakmile zacnou byt zlatave, scedime je a bud dosolime, nebo ne. Zalezi na vas. Pridame trosku cervene mlete papriky na obarveni, ale neni podminkou, a trochu mleteho cesneku. Promichame a pak muzeme podavat.
Zveřejněno 27. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RA4
Moje poznámka
Domácí škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9RA4
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 11 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 2 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 3 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 4 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 6 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 7 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 7 hodinami
Suroviny:
sádlo,
voda,
sůl,
česnek granulovaný,
paprika sušená sladká
Komentáře (2)