Čabajkové lečo
Lečo je oblíbená letní dobrota původem z Maďarska, ve které skvěle upotřebíme zralá rajčata a papriky ze zahrádky. V této verzi ho doplňuje pikantní čabajka, která dodá pokrmu výraznou chuť a sytost. Nejlépe chutná s křupavým čerstvým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Moje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 18 hodinami
Květáková polévka
Přidáno před 23 hodinami
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Camembert s bramborem z mikrovlnné trouby
Přidáno 24. 9. 2025 20:31:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos s černou čočkou
Paion před 3 minutami
Hrášková polévka
trdlo před 12 minutami
Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
degres58 před 29 minutami
Ovocné knedlíky z pařeného těsta
Janicee před 1 hodinou
Dvoubarevná dýňová bábovka
Janicee před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 1 hodinou
Zeleninové lečo ze zahrádky
MonikaP. před 2 hodinami
Vanilkový hrnkový koláč
Elzinka před 13 hodinami
Vepřový guláš s klobásou
Elzinka před 13 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Skunk před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
čabajka,
paprika sušená sladká,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.