Čabajkové lečo
Lečo je oblíbená letní dobrota původem z Maďarska, ve které skvěle upotřebíme zralá rajčata a papriky ze zahrádky. V této verzi ho doplňuje pikantní čabajka, která dodá pokrmu výraznou chuť a sytost. Nejlépe chutná s křupavým čerstvým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Moje poznámka
Čabajkové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVQA
Nejnovější recepty
Biskupský chlebíček
Přidáno před 33 minutami
Segedín se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Slaný závin se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 4 hodinami
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 17 minutami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 21 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
AjkaS před 34 minutami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Romanka67 před 3 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 3 hodinami
Chutné vafle
Jitka86 před 5 hodinami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 5 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
čabajka,
paprika sušená sladká,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.