Dal Makhani (indické národní jídlo)
Recept ještě nebyl hodnocenDo většího hrnce dáme 1 hrnek (cca 250 g) černé indické čočky, 1/2 hrnku (cca 125 g) červených indických fazolí.Přidáme 0,3-0,5 lžičky středně pálivého chilli (pudru).…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 1,70 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Do většího hrnce dáme 1 hrnek (cca 250 g) černé indické čočky, 1/2 hrnku (cca 125 g) červených indických fazolí.Přidáme 0,3-0,5 lžičky středně pálivého chilli (pudru).…