Kuře zapečené s čekankou
Recept ještě nebyl hodnocenZ čekanek vykrojíme tuhý spodek, který bývá hořký, rozkrojíme na čtvrtiny a na cedníku spaříme vroucí vodou. Prsa nakrájíme našikmo na tenké plátky. Osolíme a opepříme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 110 kJ / 26 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z čekanek vykrojíme tuhý spodek, který bývá hořký, rozkrojíme na čtvrtiny a na cedníku spaříme vroucí vodou. Prsa nakrájíme našikmo na tenké plátky. Osolíme a opepříme a…
Z čekankových puků odstraníme spodní část košťálu a rozčtvrtíme podélně. Mělkou zapékací misku vytřeme olejem, rozložíme čekanku. Mezi puky nastrkáme bobkové listy a…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla