Houbové rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenHoubové rizoto italského typu je šťavnaté a krémové. Víno přidejte hned na začátku, ještě před vývarem, aby mělo čas rozvinout své chuťové vlastnosti a ještě lépe…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Houbové rizoto italského typu je šťavnaté a krémové. Víno přidejte hned na začátku, ještě před vývarem, aby mělo čas rozvinout své chuťové vlastnosti a ještě lépe…
Květák nám nabízí širokou škálu možností jak jej v kuchyni upotřebit. Stačí růžičky krátce předvařit a pak je zapéct dozlatova se smetanou, vejci, sýrem, bylinkami a…
Tortilly patří mezi velmi oblíbené moderní rychlovky, které nás často zachrání, když máme hlad, ale nemáme prostor na vaření. Rychle osmahnout maso, přihodit čerstvou…
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové…
Křupavá, dozlatova upečená bageta vonící máslem, česnekem a bylinkami. Skvěle se hodí například ke grilovaným masům či sýrům, ale vychutnáte si ji i jen tak se sklenkou…
Také milujete tvaroh a ředkvičky? Pak zkuste tyto dvě suroviny spojit a připravte si zdravou svačinu, která vám bude jistě chutnat. Čerstvé bylinky její chuť ještě…
Ratatouille je skvělé letní jídlo ze sezonní zeleniny. Každý druh zeleniny se připraví zvlášť, aby byl hotový tak akorát. Smísením jednotlivých druhů pak vznikne…
Nařež buřty dle fantazie jako na pečení na ohni, prořízni pak podélně do půlky.Nakrájej cibuli červenou i bílou na kolečka a vytvoř lůžko v pečící nádobě, potom papriky…
Z bramborové kaše, mouky a bylinek umícháme hutnější těsto, které necháme 10minut odpočinout. Poté lžičkou vykrajujeme menší nočky, které pozvolna smažíme ve vyšší…
Tohle jídlo nejen krásně vypadá, ale navíc ho můžete připravit v bezpočtu chuťových variací. Příprava pokrmu vám zabere jen několik málo minut a vznikne vám vynikající…
Kouzlo vietnamské kuchyně stkví v dokonalém vychucení a rafinované kombinaci komponentů. Sytá polévka plná lahodné čerstvé zeleniny, masa a mnoho hodin taženého vývaru…
Dušená mrkev pro ty nejmenší. Na talíři ji doplňují uvařené, rozmačkané brambory a kousky vařeného hovězího masa. V receptu není použita žádná sůl, pouze čerstvé bylinky…
Rozehřejeme velkou pánev, přidáme lžíci oleje ze sušených rajčat a slaninu na nudličky. přidáme domácí, předem vařené noky nebo koupené gnocchi a opékáme cca 5 minut.Do…
Nejdříve smícháme změklé máslo s nakrájenými bylinkami, špetkou soli a citronovou šťávou. Utvoříme váleček, zabalíme do potravinářské fólie a dáme ztuhnout do lednice…
Pokud potřebujete skutečně bleskurychle připravit jídlo, zkuste náš recept na uzená kuřecí stehna na zeleninovém základu. Jsou připravená v tlakovém hrnci. Hotový pokrm…
Klobásky opečeme na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžeme použít do trouby. Vyjmeme je a do pánve dáme orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak…
Hovězí maso očistíme od tuku a blan, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a semeleme. Přidáme hrst sekané petrželky, zamícháme a vytvoříme 4 kulaté bifteky.…
1. Panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na céčka, žampiony na plátky, česnek prolisujeme, bylinky nasekáme najemno. 2. V…
Žádná zelenina není obyčejná. Neobyčejnost černé ředkve spočívá v jejím blahodárném účinku na játra a kašel. Štiplavost ztlumíme tvarohovou peřinou. Chcete-li někoho…
Vyzkoušejte přípravu zapečených brambor jinak! Pancetta, závěj sýra, víno a cibulová směs udělají z obyčejného jídla luxusní pokrm na slavnostní stůl. Vyzkoušejte náš…
Nejprve připravíme bylinkové máslo. Do změklého másla vmícháme na jemno posekané bylinky a špetku soli. Necháme v lednici opět mírně ztuhnout.Panenku očistíme a…
Svěží barevný salát z voňavé jasmínové rýže, čerstvých bylinek a zeleniny podáváme se šťavnatými špízy z krůtího masa a sýru feta. Špízy můžeme osmažit, skvěle chutnají…
Na slavnostní občerstvení nebo jen tak na večeři si můžete snadno připravit tuto chutnou pomazánku. Je plná sýru a mrkve. Její chuť doladí také majonéza, kterou můžete…
Porce kuřete osolíme, okořeníme a vložíme do pekáče.Obsypeme pokrájenými houbami, celými stroužky česneku a bylinkami, trochu podlijeme vodou ( cca 100ml) a vložíme…
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz