Kuřecí s coppa di parma a zralým kozím sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí řízky naklepeme do šířky, potřeme dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme. Poklademe plátky coppa di parma a plátky sýra. Zavineme, upevníme jehlami či párátky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí řízky naklepeme do šířky, potřeme dijonskou hořčicí, osolíme a opepříme. Poklademe plátky coppa di parma a plátky sýra. Zavineme, upevníme jehlami či párátky a…
Přidáno před 7 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Co jedl Ježíš? Ryby a chleba s olivovým olejem zapíjel červeným vínem, pít čistou vodu bylo nebezpečné
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio
Připravte si osvěžující letní sangrii! Jednoduše a podle originálního španělského receptu