Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Tiramisu" po česku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 4. 2009 17:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 029 kJ / 1 441 kcal
Bílkoviny41,14 g
Tuky43,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 154 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy159,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Používám ráda zakysanou smetanu ZOTT, velmi často jsem si všimla, že v ostatních jsou zahušťovadla, která tam samozřejmě nechci.

Moučník na obrázku byl v lednici jen 7 hodin, rodina nevydržela a chtěla konzumovat :-))

Tento recept najdete také na: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lalina

7. 8. 2012 22:57

Robievam z nátierkového masla a sladkej smotany, je to výborné. Ale kakaom odporúčam posypať ešte pred chladením (podľa kuchára Emanuela), kakao vytvorí takú výbornú krustičku, a hlavne nedusí.

dalimíra

22. 5. 2012 20:02

Marie::-p:no:

Jenny

16. 5. 2012 17:35

:yes::yes:;-)přidávám fotky,je to :yes::yes:

Merylas

12. 12. 2011 14:55

Marie: Maruško, můžu doporučit šlehačku v prášku od Dr.Oetkera. Je pevná a dobře drží tvar i do druhého dne;-)
http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...

Marie

12. 12. 2011 14:03

Ma někdo zkušenost se šlehačkou v prášku. děkuji

Marie

12. 12. 2011 14:01

Iljusa:Ahoj, nezkoušela jsi nahodou rostlinou šlehačku v prasku_,nebo nemáš zkušenosti . Diky marie_

Pajaja

6. 1. 2011 15:21

Jééé, to vypadá báječně. Už jsem uložila a určitě vyzkouším. Když bude vyvedený, přidám fotečky. ;-):yes: +13

Verča

13. 8. 2010 13:51

zdravím, také už jsem vyzkoušela tiramisu a bylo velice dobré :-)...ale i přesto potřebuju radu, jak moc mají být piškoty namočené v té kávě? Já to měla asi moc, jelikož mi káva z piškotů vytékalá.
Díky

petr

9. 8. 2010 15:05

je to dobý recept ale já dávám navrch ješte zavařené ovoce a
piškoty máčím do šťávy a rumu
hlavně sem potřeboval vědět kolik smetany a šlehačky díky :):):yes::-):-*

happy.lenulka

31. 3. 2010 18:37

Moc zajímavý recept. A velmi oceňuji ten přídavek " po česku". protože co mi opravdu vadí, tak když někteří lidé vezmou název nějakého tradičního pokrmu, naprosto jej překopou a pak je prezentují pod stejným jménem. Pravé tiramisu je jen jedno. Toto české vypadá taky moc dobře, takže dávám bodík :-) :yes::-)

aanicka

4. 2. 2010 17:37

Tak jsem vyzkoušela a recept je opravdu vynikající. Jen jsem přidala trochu víc cukru. Máme radši sladší ;-).

bara.it

21. 10. 2009 14:31

Ja si tady ctu vasi diskusi o slehacce a rikam si skoda, ze tady neco takoveho nemame, zejmena kdyz Svetlana popisovala to vanocni cukrovi a ty dve decky.;-) Az ted jsem si otevrela prislusnou stranku a koukam jak jelen, ze ta slehacka je italska a tudiz jiste tady k dostani:-)). Svetlo, diky za typ.:-p

Paprika

21. 10. 2009 14:17

:-O:-O ty vado, to je chytrý :yes::yes: A já jak debil dělám 4 druhy krémů :-//. A ze šlehačky už jsem taky jednou stloukla máslo :-D:-D Dám na vás, holky, a jdu do ní.;-)

Svetlana

21. 10. 2009 14:03

Papriko, to větší balení je bezva, že třeba na Vánoce ušleháš vše - máš hromadu krému - třeba i úplně neochucený - no a teď - třeba do košíčků vanilkový krém - přidáš, vanilkový cukr, nebo pudink, do trubiček čokoládovy - ochutíš kakaem, čokoládou, další uděláš třeba s karamelem a nakonec do zbytku nastrouháš křen, naplníš šunku, dáš si po půlnoci dvě decky a nohy na stůl :-D:-D

Merylas

21. 10. 2009 13:53

Já moc ráda používám jak Ramu na šlehání, tak i tu na vaření. Hlavně zaměnuju skrz cholesterolu;-) A tu na šlehání používám i na dia moučníky, jsem s ní spokojená a opravdu drží tvar i do druhého dne. Světli, tu šlehačku co dáváš odkaz vůbec neznám.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tiramisu recept tiramisu ze zakysané smetany tiramisu z tvarohu tiramisu recept na tiramisu tiramisu z tvarohu recept recept tiramisu recept na tiramisu z tvarohu tyramisu tvarohové tiramisu recept tiramisu podle pohlreicha tvarohové tiramisu tyramisu po česku recepty tiramisu jahodové tiramisu recept dle pohlreicha recept na tyramisu domácí tiramisu recept tiramisu z tvarohu tiramisu se zakysanou smetanou tiramisu zakysaná smetana

Suroviny: piškoty dlouhé, smetana zakysaná, rama cremefine, tvaroh odtučněný, káva, rum, cukr vanilkový, cukr moučkový, potravinářská fólie, kakao

TopRecepty.cz

"Tiramisu" po česku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZYE