Cukroví ze žloutků
Recept ještě nebyl hodnocen150g moučkového cukru, 3 žloutky, půl lžičky spěšné soli, smícháme vařečkou a necháme min 3h. odpočinout Potom přidáme 150g moučkového cukru a 50g hladké mouky. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
150g moučkového cukru, 3 žloutky, půl lžičky spěšné soli, smícháme vařečkou a necháme min 3h. odpočinout Potom přidáme 150g moučkového cukru a 50g hladké mouky. Na…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny (chvíli to trvá), Pak přidáme 6 lžic mouky z cizrny a 3 lžíce škrobu. Pořádně ušleháme. 1 lžičku amonia rozmícháme s 2 lžičkami studené…
Zázvorky jsou tradičním cukrovím, které nesmělo chybět už na vánočním stole našich předků. Díky použitému amoniu mají uprostřed typickou dutinku. Letos je vyzkoušejte…
Ze všech surovin utřeme těsto. To rozdělíme na dva díly a rozválíme. Jeden díl položíme na vymazaný plech, dáme makovou náplň a pak druhý plát těsta. Na makovou náplň…