Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkový cizrnový dort s pařížskou šlehačkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 3. 2014 20:10

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 302 kJ / 1 506 kcal
Bílkoviny70,48 g
Tuky70,96 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 619 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy129,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Normálně bych dala na kypření jedlouu sodu, ale došla a tak jsem vyzkoušela amonium. Piškot byl jak z cukrárny krásně nadýchaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Hanka

3. 3. 2014 12:21

Párkrát jsem použila cizrnovou mouku do pečení a pokaždé jsem byla zklamána. Mouku je v koláči hodně cítit, ani cukr a žádné jiné přísady její chuť nepřebilo. Asi je fakt dobrá jenom na zahušťování a pod. ;-)

Gita

3. 3. 2014 11:08

Dcera je celiak, dělala jsem jí v pátek mrkvové šátečky a jen část Jizerky jsem nahradila cizrnovou moukou a byla bohužel cítit:-S.
Myslím, že ji budu používat jen naslano (na zahuštění). Pokud v dortíku navadila, tím lépe:-)):-))

JanaDorazinova

2. 3. 2014 23:24

Já fakt neznám cizrnovou mouku, ale ten recept mne fakt zaujal :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cizrnový koláč bezlepkový dort brno čokoládový dort z cizrny bezlepkové dorty brno dort s pařížskou šlehačkou mrkvový dort s pařížskou šlehačkou je cítit amonium z pečiva cizrnovy koláč s ovocem cizrnovy koláč z ovocem cizrnový dortík bezlepkový dort v v brne dietní pařížskou šlehačkou zauberin bezlepkové recepty piškot z cizrny čokoládovo cizrnový dort pařížská šlehačka recept nahatý dort brno cizrnové mufinky vyšleháme cizrnovou vodu čokoládový cizrnový dort

Suroviny: vejce, mouka cizrnová, cukr krystal, škrob, droždí cukrářské, šlehačka 33%, čokoláda na vaření

TopRecepty.cz

Bezlepkový cizrnový dort s pařížskou šlehačkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dr4x