Španělské rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenNa velké pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme na kousky nakrájené kuřecí prsa. Osolíme, opepříme a po 5 minutách vyndáváme.Vložíme garnáty a osmažíme je "do růžova"…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 386 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Na velké pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme na kousky nakrájené kuřecí prsa. Osolíme, opepříme a po 5 minutách vyndáváme.Vložíme garnáty a osmažíme je "do růžova"…