Pečené jehněčí ledvinky
Recept ještě nebyl hodnocenLedvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme.Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody.Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem.Dovnitř vložíme ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,60 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 1,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ledvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme.Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody.Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem.Dovnitř vložíme ještě…
Zemiaky narežeme na plátky hrubé asi 0,5 cm. Plátky jahňaciny naklepeme, osolíme, okoreníme. Do pekáča skladáme vrstvy v tomto poradí : ½ zemiakových plátkov, jemne…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme nakrájané pľúcka a ľadvinky. Premiešame, podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Šumajstr aneb Kočičí svatba s fazolemi: Původně postní jídlo z fazolí a krup ochucené uzeným zasytí a báječně chutná
Babiččiny nadýchané jogurtové lívance. Rozplývají se na jazyku a hotové jsou za 15 minut
Rychlé nekynuté minikoláčky: Voní máslem a rumem a vydrží krásně vláčné nejméně tři dny