Banánová zmrzlina s karobem
Recept ještě nebyl hodnocenBanán nakrájejte na plátky silné cca 2-3 cm. Vložte do mikrotenového sáčku a dejte zmrazit.Zmrzlý banán přendejte do mixéru. Přidejte avokádo, karob, mátu překrájenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Banán nakrájejte na plátky silné cca 2-3 cm. Vložte do mikrotenového sáčku a dejte zmrazit.Zmrzlý banán přendejte do mixéru. Přidejte avokádo, karob, mátu překrájenou…
Oddělíme bílky a žloutky. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha. Zašleháme žloutky, pak mouku s práškem do pečiva a karobem + olej. Vznikne polotekuté těsto. Přelijeme do…
Oddělíme bílky a žloutky. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha. Zašleháme žloutky, pak mouku s práškem do pečiva a karobem + olej. Vznikne polotekuté těsto. Přelijeme do…
Nejprve smícháme sypké suroviny na těsto, poté přidáme ostatní. Vše vlijeme do dortové formy a pečeme na 180 stupňů asi 40 min. Klasicky zkoušíme špejlí. Upečený korpus…
Do hrnku dáme karob, sladidlo, zalijeme vroucí vodou a dobře rozmícháme. Můžeme přidat kokosovou smetanu. Ta se usadí v horní části kokosového mléka, když jej necháme…
Nejprve na hrubém struhadle nastrouháme syrovou červenou řepu, jablko nebo místo jablka kousek cukety, šmakoun nastrouháme na drobném struhadle.Přidáme ostatní…
Na těsto smícháme všechny suroviny, abychom tam neměli hrudky. Vymažeme a vysypeme formu. Těsto pečeme asi 15 minut na 180°C (zkoušíme špejlí). Mezitím si připravíme…
Na korpus vše rozmixujeme a vytvoříme lepivé těsto, které vtlačíme do formy. Dáme do lednice. Mangová náplň je na koláči to nejjednodušší. Oloupeme mango a rozmixujeme…
Tuto netradiční bábovku připravíme bez lepku a vajec. Díky řepě a karobu má krásnou barvu. Zajímavou chuť bábovky doplňuje pikantní čokoládová poleva. Ke zdobení…
Recept na skvělé podzimní müsli, které výborně nastartuje mlhavé a mnohdy i upršené ráno. Smíchejte ovesné vločky, jáhelné pukance, ořechy, přidejte zahřívací koření…
Švestková nutella je lahodný domácí krém, ve kterém se spojuje plná chuť švestek s jemným karobem, vanilkou a kořením. Díky oříškům získá příjemnou texturu a stane se…
Pokud máte rádi domácí müsli, vyrobte si ho v té nejvyšší kvalitě - raw. Při sušení nepřekročíte teplotu 45 °C, takže všechny živiny z pohanky, ovoce a oříšků zůstanou…