Domácí Baileys III.
Recept ještě nebyl hodnocenSalko si uvaříme den předem ve vodní lázni 2 hodiny a necháme odstát do druhého dne. Druhý den si připravíme pudink a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme salko a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Salko si uvaříme den předem ve vodní lázni 2 hodiny a necháme odstát do druhého dne. Druhý den si připravíme pudink a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme salko a…
Přichystáme 3 misky. V jedné smícháme všechny ingredience na raffaello, ve druhé ingredience na tmavé kuličky s kávovým rumem, do třetí nasypeme kokos.Tvarujeme těsto…
Lahodné piškotové řezy s tvarohem a šlehačkovou náplní jsou nadýchané a vláčné. Nejlépe chutnají vychlazené z lednice, kde se chutě mohou propojit a korpus pořádně…
Karamelové mléko promícháme pomocí metly s rumem. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, který necháme za stálého míchání (aby se nevytvořil škraloup) vychladnout…
Kávové biscotti jsou křupavým požitkem pro milovníky kávy a sladkého pečiva. Tyto italské sušenky s jemnou chutí kávy a oříškovými tóny se perfektně hodí k šálku…
Ostružiny a káva, to je kombinace, která v dezertech funguje skvěle. Nejinak tomu bude i v tomto sirupu, kde je ke konzervaci pomocí alkoholu použit kávový rum. Díky…