Keříčkovec červenolemý na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenKeříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 527 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,00 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 4,30 g |
| –– mononenasycené | 1,80 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Filet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián.Rybu necháme odležet hodinu v lednici.Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou…