Bublanina s kompotovaným ovocem - dýně nebo broskve
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny smícháme, ovoce ještě pokrájím na menší kousky.Vylijeme na vymazaný plech a dáme péct na 180° tak na 30 minut ( kontroluju špejlí).
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 182 kJ / 43 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny smícháme, ovoce ještě pokrájím na menší kousky.Vylijeme na vymazaný plech a dáme péct na 180° tak na 30 minut ( kontroluju špejlí).
Velmi jednoduchý moučník, který má v sobě nenápadně schovanou dýni. Základní těsto z mouky, cukru a oleje však můžete doplnit i jiným ovocem, které máte zrovna na…
Dýně je díky své chuti skvělá v dezertech, těstu dodává vláčnost a pěknou barvu. Velmi snadno z ní připravíme drobné dortíky, které ozdobíme krémem z mascarpone. Ten je…
V míse vyšleháme vajíčka do pěny a pak postupně přidáváme cukr, zakysanou smetanu, mouku promíchanou s práškem do perníku, olej, mléko, vanilkový cukr, skořici, rum,…