Kompot brusinkový
Kompot hruškový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 416 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,33 g |
– cukry | 14,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 19 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 23 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Přečtěte si Zobrazit více
Biskupský chlebíček podle receptu Josefa Maršálka: Vláčný díky máslu a nadýchaný sněhem z bílků chutná dokonale!
V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor
Vepřenky pečené v troubě: Budou krásně šťavnaté, když maso umeleme i s tukem, fantastickou chuť dodá správné koření