Celerové pečené hranolky
Recept ještě nebyl hodnocenVětší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,00 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Větší celer očistíme. Nakrájíme na hranolky, zakápneme citr.štávou a promícháme s kořením a olejem. Pečeme na pečícím papíru ve vyhřáté troubě asi púl hodiny.
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
V Prostřeno vařila herečka a kandidátka na prezidentku Jana Yngland Hrušková. Zkuste její palačinky!
12 nejbizarnějších jídel Ládi Hrušky: Smažená tlačenka nebo tatarák ze špekáčků jsou jen slabý začátek