Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krk kuřecí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie691 kJ /
165 kcal
Bílkoviny14,30 g
– z toho živočišné bílkoviny14,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky12,00 g
– nasycené3,01 g
– nenasycené8,20 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Polévka z kuřecích krků s nočky

Polévka z kuřecích krků s nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do kastrolu dáme vařit vodu, postupně přidáváme ještě do studené vody kuřecí krky, oloupanou mrkev, celer, petržel, celou oloupanou cibuli, celé oloupané stroužky…

Kuřecí vývar z PH

Kuřecí vývar z PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…

Kuřecí vývar s krupicovými noky

Kuřecí vývar s krupicovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí krky společně se zeleninou a kořením pozvolna povaříme minimálně 1 hodinu, ale můžeme i déle.Vývar přecedíme, mrkev a petržel nakrájíme na kolečka, celer na…

SKADINKA

120 min

Polévka z kuřecích drobů

Polévka z kuřecích drobů

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z kuřecích drobů můžete vykouzlit skvělou a sytou polévku, která poslouží jako první jídlo při nedělním obědu. Kuřecí polévka je silná a plná zeleniny, hodí se tak do…

Petra Dvor.

145 min

Naposledy jste si prohlédli