Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z kuřecích krků s nočky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 9. 2010 21:35

Suroviny

Porce: 4 osoby

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 132 kJ / 749 kcal
Bílkoviny28,64 g
Tuky11,30 g
Vláknina12,84 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy128,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zeleninu je možno i nastrouhat před vařením a uvařenou nechat v polévce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Barbora

13. 8. 2011 15:18

:yes: Až na tu kostku , když davam maso, tak jen to. :-) ale jinak to dělam stejně:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 9. 2010 23:19

:-pTaké tak dělávám,jen na trošce másla orestuji nastrouhanou mrkev pro hezké zabarvení a pak postup stejný:-)+:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 9. 2010 10:00

Veroly,já to taky tak dělám, do hrnce napustím studenou vodu a dám na sporák většinou už s omytým masem, pak tam vše postupně přidávám.:yes:+1:yes:

Veroly

8. 9. 2010 09:06

Tak snad už je to v pořádku :-), opravila jsem jak bujón, tak to, že krky a zelenina se dává do studené vody. Já to myslela tak, že vodu dám na oheň a šupnu do toho všechno než se to začne vařit. Je mi naprosto jasný, že máte spoustu zkušeností a tahle polívka není nic extra těžkýho :-) Popravdě dělám kuřecí polívku podle toho, co mám zrovna doma a teď z toho vyšlo tohle :-) Jinak díky za připomínky, zkušenosti jiných se vždy hodí.

marcik marcik

8. 9. 2010 08:17

Souhlasím s Paprikou. Ale fotka pěkná a polívka chutná;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 9. 2010 07:55

Ani já pokud dělám polévku z masa jako vývar už nedávám žádný bujon ani bio.;-):-K

Paprika Paprika

8. 9. 2010 07:50

Já dávám maso raději do studené vody a nedávám už kostku. Tu dávám jen do vody, když pospíchám a nechci se "táhnout" s vývarem. Oboje najednou mi přijde zbytečné.
Ale pokud to někomu vyhovuje, tak proč ne.;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 9. 2010 07:38

Dělám také polévku z krků,poslední dobou,ale z krůtího.:-pJe tam hodně masa,zeleninu nikdy nevyhazuji,nakrájím na drobno a nebo propasíruji přes cedník,hrášek nedávám.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: polévka z kuřecích krků kureci vyvar z krku kuřeci polivka.cz polévka s kuřecími krky polévka s kuřecími krky kuřecí krky polévka polévka kuřecí krky polivka vyvar polivka polevka s kurecich krku kureci krky vyvar kuřecí polévka z krků vývar kuřecí krky polévka z krků kuřecí vývar krky polívka z krkama kuřecí krky na vývar kureci vyvar s krku petrzel do polivky kuřecí krk

Suroviny: krk kuřecí, cibule, mrkev, petržel, celer, hrášek mražený, česnek, koření nové koření, pepř celý, sůl, pórek, petrželka, voda, máslo, vejce, mléko, mouka hrubá, petrželka, sůl

TopRecepty.cz

Polévka z kuřecích krků s nočky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQ72