Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 12. 2018 21:49

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota4 463 kJ / 1 067 kcal
Bílkoviny98,24 g
Tuky59,35 g
Vláknina9,95 g
Cholesterol1 194 mg
Sodík441 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

28. 12. 2018 23:17

Prve to vypadalo jako testík, co vše TOPky ještě snesou :-(
No, a teď to vypadá na vzpomínku časů malin nezralých, že ;-)

mika59

28. 12. 2018 21:16

recepty73: Díky za perfektní odpověď, ale stejně mi to k sobě nejde...suché to musí být..lehce zakápnuté olejem..hlavně, že chutnalo..;-);-) Pěkný večer..

recepty73

28. 12. 2018 20:53

mika59: ...tohle přece není rýpání a rád odpovím;-) ...toto "hromadné" jídlo jsem jedl poprvé někdy před 20-ti lety, kdy jsme se sešli na horské chatě jako banda na vánočních prázdninách ...peklo se večer (není vhodné pro malé děti), ve dvou pekáčích, které se daly doprostřed stolu spolu, s talířem na kosti a každý si nabíral co hrdlo ráčí, vidlička nebo lžíce na játra s bramborem stačila, krky do vlastních, nekoukalo se na umatlané prsty, které se nutně musely olizovat, ale chutnalo nám;-) ...místo zeleninového salátu bylo pivko a bylo to skvělý:-Q:-D ...do meníčka v restauraci bych to nezařadil, ale výborné to je ...jak dlouho se peklo tehdy, nevím, já pekl v remosce, která se nejprve nahřívá, takže v troubě by asi 30 minut stačilo a jak jsem již podotkl, krky nejlépe "protekční" domácí a masitější;-):-8
...toto jsem mohl napsat vlastně už do poznámky pod receptem, že;-):-D

hospodyne

28. 12. 2018 20:32

mika59: mluvíte mi z duše, jen jsem nechtěla "rýpat". Také by mě, mimo jiné, zajímalo, jak se to jí

mika59

28. 12. 2018 20:26

Jirko, vždy když jdu kolem tohoto receptu tak se zaseknu..Pořád si nedovedu představit, péct kuřecí krky na kterých nic není 40 minut, s játry, kterým zase stačí pár minut, aby nebyla suchá. Neber to jako kritiku, jen mě zajímá..jak se to jí? Krky obíráme rukama (jinak to nejde) a zbytek ?..Prostě si to nedovedu představit, ale nemyslím to špatně..zvědavost, jak se to má jíst...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí krky top recepty krky játra a žampiony zapečené zapečené kuřecí krky s játry a žampiony

Suroviny: krk kuřecí, játra kuřecí, žampióny, brambory, cibule, zázvor, česnek, pepř, tymián, olej

TopRecepty.cz

Pikantní krky s játry, žampiony a bramborem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QE9Z