Vepřová roláda plněná fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenMaso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme. Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit. Přimícháme trochu strouhanky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme. Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit. Přimícháme trochu strouhanky.…
Omyté stvoly nakrájíme na délku 2-3cm a další postup je stejný jako při nakládání okurek. Připravíme si nálev. Do sklenic o obsahu cca 2dcl (i menší) střídavě…
Přidáno před 2 minutami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Pizza s vůní Orientu: Proč turecká placka lahmacun rozhádala fanoušky Kim Kardashian?
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!