Vepřová roláda plněná fazolkami

Suroviny

Vepřová plec (krkovička)
povařené zelené fazolky
vejce
slanina
strouhanka
česnek
česnekové květy
cibule
rajský protlak
nové koření
kmín
vývar
sójová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Maso připravíme na roládu, naklepeme a osolíme.

  2. Na směs zpěníme cibulku se slaninou, česnek, vmícháme vejce, osolíme a necháme srazit.

  3. Přimícháme trochu strouhanky.

  4. Vychladlou směsí potřeme maso, poklademe fazolkami a svineme do rolády. Zpevníme provázkem.

  5. Na oleji necháme zprudka roládu zatáhnout, přidáme cibuli, zbytek slaniny, rajský protlak, koření, česnekové květy, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

  6. Nakonec omáčku zahustíme a dochutíme pár kapkami sójové omáčky.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Vepřová roláda plněná fazolkami

  • suslajda suslajda

    :-KAndrej paráda fazolky se na zahradě urodily:-*určitě vyzkoušín a ty máš bodík:yes::yes:+12

    Odpovědět

  • evik evik(neregistrovaný)

    Děkuji za odpověď, já přemýšlela nad nivou:-8 Ale jen trochu, aby fazolky byly cítit:-p

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea (autorka receptu)

    evik:Určitě by to šlo,ale ta vajíčka ti zajistí,že se ti roláda nerozpadne. Přeci jenom,ty fazolky jsou tenké a myslím,že by se pak rozkutálely. Zkus třeba nějaký sýr;-)

    Odpovědět

  • evik evik(neregistrovaný)

    Andreo, myslíš, že by šla i varianta bez vajec, myslím jenom slaninka a ty fazolky případně i jinší zeleninka a zbytek dle tebe:-?

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea (autorka receptu)

    Také u tohoto receptu jsem si ráda pročetla vaše komentáře a mám radost z toho,že se vám občas trefím do noty. Díky:-K:-8:-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea (autorka receptu)

    Fantom:Dobrá,dobrá,příště ho vyříznu;-). Jsem v jednom kole,takže tenhle detail jsem holt podcenila

    Odpovědět

  • Fantom Fantom

    1974andrea:;-) máš to moc pěkné jen bych měl jednu připomínku k tomu rajčátku, ten bubák může zkazit chuť celého jídla;-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea (autorka receptu)

    Tanicka: Záleží na tloušťce plátu masa. Já měla tak 1cm,zamotanou roládu v průměru zhruba tak 7cm a dusila jsem cca45 minut.

    Odpovědět

  • Tanicka Tanicka

    Vypadá to nádherně! Jen se chci zeptat, jak dlouho je "do měkka"?? Mám zrovna doma vepřovou plec, ale moc si s tím nevím rady...:-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Kde jsou fazoky tak je to dobrota:-p:-):yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    :-D:-D:-D já jsem si říkala,co to je za ježurky:-D:-D a on to česnekový květ:-K;-):-):-)
    moc hezky vyfoceno i uvařeno:-8;-):-K:-K:yes::yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea (autorka receptu)

    Velmi všem děkuji:-K:-8,nějak dneska nestíhám,ještě do toho zavařuju okurky a kozí rohy

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Taky jsem na roládky :-p:-p:-p:yes::yes::yes::-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka (moderátorka)

    Veľmi pekné, aj recept aj foto!:yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    1974andrea: o.k, krásné, hezké, hodí se k rcp.:-K;-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: plněná vepřová roláda recept vepřová plněná roláda vepřová roláda vepřová roláda plněná vepřová plec recepty roláda plněná vepřová roláda roláda s fazolkami plněná roláda z plece roládka plněná fazolkami vepřová roláda plněná fáší pečené maso s fazolkamy kureci roladky plnene fazolkami recept na roládu z vepřové plecko masova rolada plnenaplnena fazolovymi lusky vepřová roláda recept video veprova smes s fazolkamy kuřecí roláda s fazolkami hovězí roláda plněná slaninou veprova rolada s fayolkami recepty s fazolkami