Sterilovaný česnekový květ
Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat pak po celý rok.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Moje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 59 minutami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 1 hodinou
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 2 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 3 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 3 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 4 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 4 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 5 hodinami
Tématické fráze:
zaštipování česneku,
česnekové stvoly,
sterilizace česneku,
zaštipovani okurek,
jak zavařit česnek,
česnekové výhony,
nakládání křenu,
pěstování česneku,
kdy zaštipovat česnek,
pěstování česneku pro začátečníky,
zaštipování paprik,
česnekový květní stvol,
česnekový stvol,
nakládání okurek bez sterilizace,
výhony česneku,
co s kvetem cesneku,
česnek zaštipování,
sterilovaný křen,
zastipavani cesneku,
česnekové květy-recept
Suroviny:
květ česnekový,
nakladač nova,
mrkev,
cibule,
křen,
koření hřebíček,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koriandr,
tymián,
paprika sušená pálivá
Komentáře (13)
Přidávám je hlavně do číny a třeba i do rizota. Jsou fakt moc dobré
Další řešení je zavařit stvoly do menších skleniček