Med z bylinek
Recept ještě nebyl hodnocenDáme vařit do 2 litrů vody 15 minut.Necháme stát 24 hodin, přecedíme a přidáme cukr, celý citron rozkrájený na kolečka (bez jader) a vaříme více než hodinu, až trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 341 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dáme vařit do 2 litrů vody 15 minut.Necháme stát 24 hodin, přecedíme a přidáme cukr, celý citron rozkrájený na kolečka (bez jader) a vaříme více než hodinu, až trochu…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
Skromná kuchyně: Chlebová polévka, vydatná omeleta nebo slaný či sladký koláč. Staré pečivo do koše určitě nepatří
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla