Kit kat dortík
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus rozkrojíme, namažeme marmeládou a opět spojíme. Celý dort namažeme pařížským krémem, podélně pokládáme oplatky KIT KAT, to poté stáhneme stuhou nebo dekorační…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Korpus rozkrojíme, namažeme marmeládou a opět spojíme. Celý dort namažeme pařížským krémem, podélně pokládáme oplatky KIT KAT, to poté stáhneme stuhou nebo dekorační…
Smotany vymiešame s kryštálovým cukrom a vanilkou.Na dno formy dáme 1/4 smotanovej zmesi. Na smotanu ukladáme piškóty, zalejeme ďalšou štvrtinou smotanovej zmesi. Na to…
Do mísy u robota dáme vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr a 15 minut šleháme do husté pěny. Pak pomalu přiléváme olej a necháme prošlehat do hustého krému. Přidáme…
Do mísy u robota dáme vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr a 15 minut šleháme do husté pěny. Pak pomalu přiléváme olej a necháme prošlehat do hustého krému. Přidáme…
Vánoce se blíží, a tak postupně vytahujeme ze šuplíku oblíbené recepty na cukroví. Mezi tradiční druhy, které by neměly chybět na svátečním stole, patří išelské dortíčky…
Pečete každé Velikonoce beránka podle stejného receptu? Zkuste letos třeba obměnu přidáním máku do těsta. Když hotového beránka polijete čokoládovou polevou, zajímavá…
Heru s moučkovým cukrem utřeme do pěny. Vmícháme ořechy a nakonec dochutíme rumem. Na dno každého papírového košíčku dáme ořechovou směs a zalejeme čokoládou…
Marcipán rozválíme a nakrájíme ho na pruhy o šířce 1,5 cm. Každou miňonku obalíme proužkem marcipánu, na bok přitiskneme lentilky jako kolečka a do každého vagonku dáme…
Nejprve začneme korpusem. Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh a spolu s prosátou moukou ho střídavě vmícháme do žloutkové pěny. Těsto rozetřený…
Z mouky, cukru, ořechů, kakaa, žloutku a na kostičky nakrájeného másla vypracujeme těsto. Necháme odpočinout, vyválíme placku a vykrajujeme kolečka. Pečeme je v troubě…
Vyšleháme vejce, cukr a tuk. Pak přidáme mouku, prášek , olej a vodu. Dáme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme na 180stupňů 45 minut. Po vychladnutí korpus rozkrájíme…
Z vajec, cukru, mouky a oleje uděláme piškotové těsto, které nalijeme do formy. Do předehřáté trouby dáme formu. Po upečení necháme vychladnout a vyjmeme z formy.Tvaroh…
Jablko omyje a necháme osušit. Mezi tím si ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk. Jablko napíchneme na širokou dřevěnou špejli a celé ho ponoříme do čokolády. Zdobíme…
Ve vodní lázni rozpusťte smetanu s nalámanou čokoládou a cukrem. Odstavte z plotny a při občasném míchání nechte vychladnout.Do vychladlé směsi zlehka vmíchejte kakaové…
Náplň: V mixéru šleháme žloutky se špetkou soli, až zesvětlají a nabudou na objemu. V mikrovlnce rozpustíme 1 lžičku kávy ve lžičce vody a necháme vychladnout. V…
Mouku smícháme s cukrem, skořicí a oříšky. Přidáme měkké pokrájené máslo a zpracujeme těsto. Dáme odležet do lednice min. 2hodiny. Pak vyválíme a vykrajujeme. Pečeme ve…
Salko důkladně vyšleháme s máslem. Čokoládu rozpustíme s tukem ve vodní lázni. Do papírových košíčků nalijeme vždy lžičku rozpuštěné čokolády a necháme ji chvíli…
Do rendlíku nalijeme mléko, osolíme a zahříváme. Až je horké (ne vařící!) pomalu vsypáváme za stálého míchání krupici. Nepřestáváme míchat a vaříme do zhoustnutí. Do…
Z grepů opatrně seřízneme vršky. Dužinu vydlabeme lžící. Ostrým nožem vyřežeme oči, nos a pusu. Dno vysteleme jahodami a přidáme tři vrchovaté lžíce zakysané smetany…
piškot prořežene, promažeme krémem. Pomažeme celý dort krémem a uhladíme. Ozdobíme lentilkami.
Postup je stejný...nejnáročnější je samotná stavba...chce to dost trpělivosti...
Nejprve smíchejte mouku, kakao a prášek do pečiva. V jiné míse ušlehejte máslo, olej a vanilku do krémova, přidejte vejce. Vešlehejte suché přísady a čokoládu nasekanou…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Báječné zmrzlinové „překvápko“: Připravte si na Silvestra bombastické ledové dezerty
Dokonalá domácí pařížská šlehačka: Pro přípravu stačí jen dvě suroviny, jeden krok se však nesmí podcenit
Slavné omáčky: Víte, že holandská omáčka ve skutečnosti pochází z Francie? Základem ale muselo být holandské máslo!