Meruňkové chuťovky ostřejší, plněné nivou a fetou
Recept ještě nebyl hodnocenMeruňky naložíme na 15 minut do alkoholu, pak je osušíme a naplníme střídavě kostičkami fety a kostičkami nivy. Dáme na plátek bagetky nebo rohlíku, ozdobíme petrželkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Meruňky naložíme na 15 minut do alkoholu, pak je osušíme a naplníme střídavě kostičkami fety a kostičkami nivy. Dáme na plátek bagetky nebo rohlíku, ozdobíme petrželkou.
Jablka oloupu, vykrojím jadřinec a pokrájím na kostky. Stejně pokrájím i meruňky. Rozpustím máslo – na něm pak orestuji jablka, meruňky a rozinky. Přidám štamprličku…