Ostružinová buchta i pro nemocné intolerancí laktózy
Recept ještě nebyl hodnocenMouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme rozšlehaná vajíčka s rostlinným olejem, mléko, pro nemocné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 178 kJ / 43 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 2,20 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 1,60 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Mouku, kypřicí prášek do pečiva, cukr (s oblibou dávám hnědý) a vanilkový cukr promísíme. Přidáme rozšlehaná vajíčka s rostlinným olejem, mléko, pro nemocné…