Kotlety – „dešťovky“
Recept ještě nebyl hodnocenPokud jste naložili maso na grilování, ale příroda je proti a prší, zkuste maso připravit podle našeho receptu. Pochutnáte si, aniž byste na dešti museli rozpalovat gril…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud jste naložili maso na grilování, ale příroda je proti a prší, zkuste maso připravit podle našeho receptu. Pochutnáte si, aniž byste na dešti museli rozpalovat gril…
Štika v marinádě je lahodný pokrm, který kombinuje jemné maso sladkovodní ryby s bohatými chutěmi pečlivě vybrané marinády. Marinovaná štika získává při grilování nebo…
Naše babičky jsou studnicemi vyzkoušených receptů na kterých si pochutná celá rodina. Čerstvé kedlubny můžete vydlabat, naplnit masovou směsí a zapéct. Vašim strávníkům…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Zeleninové pokrmy jsou jednoznačně barevné a plné chutí. Čerstvé paprikové lusky naplníme směsí z bulguru a hub. Ty poté přidáme do zeleninového základu a vše společně…
Rebarbora má svou typickou nakyslou chuť. To ji předurčuje v moučnících ke kombinacích s hodně sladkými komponenty. Zapečená sněhová vrstva je to pravé. Odpíchne…