Marocký mandlový závin - M´hencha
Recept ještě nebyl hodnocenV robotu na jemno rozmixujeme nasekané mandle, mandlovou moučku, oba cukry, koření, z řádně vydrhnutého pomeranče jemně nastrouhanou kůru a bílky. Troubu rozehřejeme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 586 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V robotu na jemno rozmixujeme nasekané mandle, mandlovou moučku, oba cukry, koření, z řádně vydrhnutého pomeranče jemně nastrouhanou kůru a bílky. Troubu rozehřejeme na…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Čím vylepšit zvěřinový guláš? Chuti pomůžou pivo, rum i nastrouhaný perník
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila
Buchtičky s krémem: Hrnkové těsto usnadní přípravu vláčných buchtiček a s voňavým vanilkovým krémem chutnají jak od babičky