Třešňovo-kokosová bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenBublanina s ovocem je stálicí mezi moučníky na našich stolech. Nadýchané těsto nese na sobě libovolné ovoce. V tomto případě jsou to vypeckované třešně, které jsou navíc…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 954 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 68,00 g |
– nasycené | 63,00 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bublanina s ovocem je stálicí mezi moučníky na našich stolech. Nadýchané těsto nese na sobě libovolné ovoce. V tomto případě jsou to vypeckované třešně, které jsou navíc…
Strouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
Strouhané koláče jsou velmi oblíbené pro svou jednoduchou a rychlou přípravu. Kromě toho jsou velmi vláčné díky množství náplně, nejčastěji tvarohové. Nebojte se…
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přilijeme olej a po částech přiléváme vodu a šlehačem krátce vyšleháme. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem,…
Nízkosacharidové Low Carb dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň…
Nízkosacharidové Low Carb dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň…
Vláčné buchty z nadýchaného těsta s lahodným krémem jsou vždy hitem. Máme pro vás recept na moučník, který vás vynese do nebes. Krém příjemně chutná i voní po kokosu a…
Pohoštění z listového těsta je jednoduché a variabilní. Můžeme ho připravit nasladko i naslano, případně nakombinovat více variant, aby si každý našel to své. Skvěle…
Žloutky ušleháme s cukrem (můžeme pár lžiček oddělit na sníh),po 15 minutách šlehání přidáme během šlehání po lžicích horkou vodu a ještě 5 minut šleháme. Do vyšlehané…
Nejprve si připravte formu na bábovku a důkladně ji vymažte máslem. Tato forma má průměr 21 cm. Pokud máte menší, použijte ji.Do mísy od robota dejte máslo, arašídové…
Pokud nemáme cukrový sirup, tak ho připravíme tak, že krátce svaříme stejné váhové množství vody a cukru a necháme vychladnout. (Doporučuji udělat více, třeba z 300 g…
Z bílků ušleháme sníh, přidáme krystalový cukr a ušleháme do tuha. Postupně přimícháme žloutky a zlehka ručně vmícháme smíchanou mouku, ořechy a kakao. Těsto vlijeme do…
Lehká a nadýchaná tvarohovo-kokosová bábovka bez mouky je skvělá volba pro všechny, kdo hledají zdravější alternativu klasického moučníku. Díky kombinaci tvarohu a…
Bílky ušleháme do tuha spolu se špetkou soli, pak postupně během šlehání přidáváme ostatní suroviny. Těsto rozetřeme na malý pekáček s pečícím papírem. Vložíme do předem…
Mezi nejoblíbenější snídaně patří bezesporu lívanečky. Připravit je můžete na tisíc způsobů a ať jich nasmažíte kolik chcete, vždy vám nakonec pochybí. Vyzkoušejte tento…
Pokud si rádi dopřejete něco na zub, ale zároveň se snažíte stravovat zdravěji, máme pro vás recept na makovec bez mouky a cukru. Je slazený pouze xylitolem a místo…
Bílky dáme do mísy, přidáme špetku soli, cukr a vyšleháme dobře do tuha. Pak přidáváme po troškách mouku smíchanou s kokosem a mandlemi a už jen tak vařečkou vmícháváme.…
Připravíme si koláčovou formu, kterou vysteleme papírem na pečení nebo vypláchneme studenou vodou. Lístkové těsto si rozdělíme na menší a větší polovinu. Obě částí…
Pokud máte rádi sladké snídaně, jsou lívance skvělou volbou. V nekynuté verzi je připravíte během chvilky. V tomto receptu použijeme kokosovou mouku, jsou tedy bez lepku…
Žloutky ušleháme šlehačem na nejvyšší obrátky s cukrem (asi 4 lžice cukru oddělíme na sníh) do pěny. Já šlehám 20 minut a po 10 minutách přidám po lžících horkou vodu a…
Bílky ušleháme do tuha, došleháme s cukrem. Zamícháme žloutky s moukou a kokosovou moučkou střídavě s vodou. Těstem naplníme dortovou formu, do které jsme dali vespod…
Bílky ušleháme do tuha, došleháme s cukrem. Zamícháme žloutky s moukou a kokosovou moučkou střídavě s vodou. Těstem naplníme dortovou formu, do které jsme dali vespod…
Snadné sušenky mohou během pár chvil potěšit mlsné jazýčky u vás doma. Máslové těsto je doplněno kokosem a po vytvarování na požadované tvary potřeno vajíčkem a posypáno…
Laskonky patří mezi klasiku našich cukráren. Lehké a křehké cukroví naplněné lahodným krémem. Podle našeho receptu si můžete připravit dokonalé laskonky přímo u vás doma…