Račí ocásky - salát či pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 364 kJ / 87 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,90 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 1,70 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny promíchat a nechat dobře vychladit. Salát podávat s bílým pečivem. Lze použít i jako pomazánku na jednohubky.