Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Recept ještě nebyl hodnocenHlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 721 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 4,00 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Hlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…