Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet ovocný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie167 kJ /
40 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jablkové chutney

Jablkové chutney

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jablkové chutney je lahodná směs jablek, koření a cukru, která skvěle doplní nejen sýry, ale také grilovaná masa nebo pečené pokrmy. Jeho sladko-kyselá chuť, zvýrazněná…

sarkap

120 min

Sirup z čerstvého bezu

Sirup z čerstvého bezu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z květů u nás velmi rozšířeného bezu černého můžeme vytvořit vynikající bezový sirup. V létě z něj uděláme velmi osvěžující nápoj, hodí se ale i při přípravě dezertu -…

Šumivý nápoj z květů bezinek

Šumivý nápoj z květů bezinek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tenhle recept v pamětnících vyvolává vzpomínky na "Dětský šampus" jejich mládí. Volně rostoucí černý bez vždy na jaře poskytoval množství svých květů k výrobě právě…

jarda Kadic

15 min

Jarní salát

Jarní salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dny se pomalu prodlužují, jsou teplejší, a příroda se začíná pomalu zelenat. S příchodem jara měníme hutná jídla za lehčí. Salát plný jarní zeleniny a lučních bylinek…

toprecepty.cz

30 min