Oves na bulharský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenoves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 5,30 g |
| –– mononenasycené | 2,50 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,30 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
oves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…