Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta sardelová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 021 kJ /
244 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky24,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené17,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 9,60 g
Sůl24,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Plněná vajíčka

Plněná vajíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hledáte netradiční pojetí jednohubek nebo snadný předkrm na slavnostní oběd? Vyzkoušejte plněná vajíčka z tohoto receptu. Uvařená vejce vydlabeme, ze žloutků, másla a…

Mušle Sv. Jakuba

Mušle Sv. Jakuba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Játra orestujeme na oleji (místo ol. oleje lze použít máslo), přiklopíme pokličkou a chvilku podusíme, asi 5 min. - NEPODLÉVAT. Necháme vychladnout. Po vychladnutí je…

Jednohubky - inspirace II.

Jednohubky - inspirace II.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto…

Miru63

180 min

Sardinková pomazánka

Sardinková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sardinky s mlékem, tvarohem a citronovou šťávou rozmačkáme vidličkou, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, česnek, máslo, sýr, hořčici, pažitku, nastrouhané vychladlé…

Bibinka

20 min

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Toto výborné pohoštění skvělé chutná i krásně vypadá. Veka plněná lahodnou náplní skvěle nahradí chlebíčky a překvapí návštěvu netradičním vzhledem. Náplň si můžete…

tejaja

30 min

Sumec v marinádě

Sumec v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Připravíme si filety, odkostíme, omyjeme, osušíme a uděláme si marinádu, kterou natřeme mašlovačkou na celé filety ze všech stran a necháme aspoň 2 hodiny odpočinout…

Bibinka

30 min

Sumec s křupavou krustou

Sumec s křupavou krustou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Sumce posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu uležet v lednici. Vejce rozmícháme se lžičkou sardelové pasty a moukou a přidáme do těstíčka corn flakesy…

Rybičková pomazánka (original)

Rybičková pomazánka (original)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud potřebujete rychlou večeři nebo svačinu, vsaďte na rybičkovou pomazánku, kterou připravíte do dvaceti minut. Je výborná a lehká, skvěle chutná na čerstvém pečivu…

Sedit

20 min

Pikantní brynza

Pikantní brynza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Máte-li rádi brynzu, bude vám chutnat i pomazánka z ní. Potřebné suroviny má většina z nás doma běžně. Příprava trvá jen chviličku, a už můžete na krajíčky chleba mazat…

cathleen

15 min

Pomazánka se sardelovou pastou

Pomazánka se sardelovou pastou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Retro klasikou je pomazánka ze sardelové pasty s vajíčky natvrdo, ozdobená pažitkou. Příprava je velice snadná a chuť opravdu výtečná. Tato lehká večeře nebo svačina…

tejaja

19 min

Tvarohovo-pažitková pomazánka

Tvarohovo-pažitková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lehká pomazánka pro všechny, kdo si rádi pochutnají na výrazných chutích. Kombinace jemného tvarohu, vařeného vejce a slané sardelové pasty vytváří lahodnou chuť, která…

tejaja

10 min

Znojemský vepřový závitek

Znojemský vepřový závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jako první si připravíme míchaná vajíčka s okurkami. Na troše tuku si osmahneme na menší kostky nakrájené okurky, chvíli restujeme, vyklepneme vejce, osolíme, umícháme…

Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být…

Radulinka6

120 min

Roštěnky na švédský způsob

Roštěnky na švédský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plátky masa rozklepeme, nařízneme po okrajích, osolíme a opepříme. V kastrolu rozpálíme olej a maso opečeme z obou stran dohněda. Poté ho vyndáme stranou a ve výpeku…

1 2 3 5