Postup přípravy
Krok 1: Sumce posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu uležet v lednici.
Krok 2: Vejce rozmícháme se lžičkou sardelové pasty a moukou a přidáme do těstíčka corn flakesy. V těstíčku obalíme naporcovanou rybu a smažíme.
Zveřejněno 29. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec s křupavou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00k5
Moje poznámka
Sumec s křupavou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00k5
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 49 minutami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 55 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 9 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 13 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 14 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 15 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 17 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
porcovani sumce,
recept na sumce,
smažený sumec,
recepty ze sumce,
recepty na ryby sumec,
recepty na sumce,
jak zabít sumce,
jak porcovat sumce,
recepty ryby sumec,
smažený sumec recept,
jak upéct sumce,
recepty z ryby sumec,
jak udělat sumce,
jak uvařit sumce,
sumec smažený,
pečený sumec,
jak pripravit sumce,
keříčkovec recepty,
ryba sumec recepty,
dort sumec
Suroviny:
filet ze sumce,
vejce,
sůl,
pasta sardelová,
šťáva citronová,
mouka hladká,
corn flakes,
olej
Komentáře (4)