Postup přípravy
Krok 1: Sumce posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu uležet v lednici.
Krok 2: Vejce rozmícháme se lžičkou sardelové pasty a moukou a přidáme do těstíčka corn flakesy. V těstíčku obalíme naporcovanou rybu a smažíme.
Zveřejněno 29. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec s křupavou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00k5
Moje poznámka
Sumec s křupavou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00k5
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 11 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 4 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 7 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 7 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 7 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 7 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 8 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 9 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 10 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 10 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 10 hodinami
Tématické fráze:
porcovani sumce,
recept na sumce,
smažený sumec,
recepty ze sumce,
recepty na ryby sumec,
recepty na sumce,
jak zabít sumce,
jak porcovat sumce,
recepty ryby sumec,
smažený sumec recept,
jak upéct sumce,
recepty z ryby sumec,
jak udělat sumce,
jak uvařit sumce,
sumec smažený,
pečený sumec,
jak pripravit sumce,
keříčkovec recepty,
ryba sumec recepty,
dort sumec
Suroviny:
filet ze sumce,
vejce,
sůl,
pasta sardelová,
šťáva citronová,
mouka hladká,
corn flakes,
olej
Komentáře (4)