Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky - inspirace II.

Při oslavách příchodu Nového roku, nebo jakýchkoliv jiných slavnostních příležitostech, nesmí chybět bohaté občerstvení a několik druhů jednohubek. Inspirujte se v tomto receptu, který nabízí několik variant oblíbených chuťovek.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 30 min

180 min (150 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 1. 2024 01:11

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V seznamu ingrediencí uvádím to, co jsem použila já, vy si samozřejmě můžete zvolit ingredience, na které jste zvyklí a co vám chutná. Neuvádím gramáž ani počet kusů, záleží na tom, pro kolik osob pohoštění budete tvořit. Připravuji pouze pro dvě osoby, takže od každého druhu cca 8-10 ks, tj. minimální množství. Ajvar je pomazánka (salsa) s pečených paprik, lilku, česneku a koření, v pikantní verzi je přidáno chilli. Je velmi oblíbená v balkánské kuchyni. Já jsem si Ajvar přivezla z Bulharska. Ajvar lze nahradit kečupem, který smícháme s rozetřeným česnekem, solí a oreganem. Salám Hermín, je salám uherákového typu, na povrchu s ušlechtilou plísní, ve tvaru trojúhelníku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: těsto listové, vejce, ajvar, sýr mozzarella, klobása, vajíčka křepelčí, pomazánka hermelínová, pasta sardelová, kopr čerstvý, pomazánka česneková, mandarinky, pomazánka, olivy, máslo, kaviár, hořčice, rohlík, sýr žervé, losos uzený, kopr čerstvý, rohlík, máslo, kaviár, rohlík, pomazánka hermelínová, salám, rajče cherry, nať petrželová, rohlík, pomazánka, salám, olivy, víno, sýr eidam, víno hroznové, rohlík, pomazánka česneková, mandarinky, ořechy vlašské, rohlík, ajvar, okurky sterilované, klobása

TopRecepty.cz

Jednohubky - inspirace II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BMO