Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Suroviny pro 1
1
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 82,01 g |
Vláknina | 8,67 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 4,44 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 17,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2017 12:27
13. 4. 2014 21:00
Ale i tak jsme byli nadšeni a pochutnali jsme si, takže děkuji za inspiraci
30. 6. 2011 18:10
Děkuju.
30. 6. 2011 11:01
Večer se chystám na máslové hranolky a tilapii v těstíčku podle Tebe (alespoň bude důvod otevřít šampaňské).
3. 1. 2010 10:17
3. 1. 2010 09:10
3. 1. 2010 00:07
2. 1. 2010 23:50
2. 1. 2010 21:28
Ale moc děkuji za pochvalu, potěšila mě. Opravdu.
Jo a tohle jídlo si uvařte i s jinými těstovinami - já jsem ho poprvé jedla v restauraci Ambiente, v roli těstovin čerstvě připravené tagliatelle a bylo to naprosto dokonalé...
2. 1. 2010 20:44
2. 1. 2010 20:30
2. 1. 2010 20:22
2. 1. 2010 20:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: špagety s tuňákem a smetanou tunakové špagety pokrmy ze špaget pokrmy se špaget provensálské špagety špagety genovese těstoviny s tuňákem z konzervy a rajcatovym protlakem smetanovo tuňákové těstoviny genovese přeliv pokrmy z tuňákové konzervy tuňákové pokrmy tunakova omacka s olivami pokrmy z špaget tunakovo smetanova omacka špagety na 100 zpusobu tunákovo sýrová omačka těstoviny s tuňákem a olivovou pastou tuňákové těstoviny spagety na vsechny zpusoby tuňáková syrova omáčka
Suroviny: těstoviny špagety, tuňák v konzervě, protlak rajčatový, smetana ke šlehání, cibule, česnek, olej olivový, pasta sardelová, olivy zelené, koření provensálské, pepř, sůl, sýr tvrdý
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NL66
13 názorů