Rizoto (risotto) s kopřivami a medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenToto risotto se ani náznakem nepodobá rizotu z jídelen. Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypte opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slaninou a místo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Toto risotto se ani náznakem nepodobá rizotu z jídelen. Pro zaryté masožravce pokrm ještě posypte opečenou a rozlámanou sušenou šunkou nebo opečenou slaninou a místo…
1. Na oleji opéct cibulku nadrobno doměkka. 2. Přidat veškerý obsah plechovky, čočku, bobkový list - to celé zalít vývarem a pod poklicí dusit, než je čočka měkká. Trvá…
Bylinky ( já použila oregano, bazalku, petrželku, rozmarýn) rozmixujeme spolu s česnekem a olivovým olejem až nám vznikne jakési tekuté pesto. - > Oleje musí být více…
Do většího hrnce kápněte 2 lžíce olivového oleje a postavte ho na mírný oheň. Nasekejte nadrobno červenou cibuli, řapíky celeru a v hrnci vše lehce restujte. Přisypte…
Pomerančům okrájejte kůru i s vnitřní slupkou tak, abyste odhalili jen čistou dužinu. Pomocí ostrého nože vykrájejte z pomerančů jednotlivé měsíčky (filátka),…
Nejdříve připravíme omáčku; na másle orestujeme kostičky slaniny a čtvrtky cibule, vyjmeme a uschováme. Výpek zasypeme moukou a umícháme hnědou jíšku. Zalijeme chladným…