Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kubův salát

Kubův salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lehký, křupavý a plný svěžích chutí – tento letní salát z okurek, rajčat a řapíkatého celeru je ideální volbou do horkých dnů. Skvěle doplní grilování, piknik i lehký…

Kečup z rajčátek a jablek

Kečup z rajčátek a jablek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí kečup je skvělý způsob, jak si vychutnat poctivou chuť rajčat bez zbytečných konzervantů a cukru navíc. Jeho příprava je snadná a výsledek ocení celá rodina -…

poslirecept

50 min

Výborné sterilované okurky

Výborné sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete-li mít ve spíži zásobu poctivých, křupavých okurek, vyzkoušejte tento osvědčený recept, se kterým se okurky pokaždé povedou. Kombinace koření, zeleniny a…

Jaruna18

85 min

Pesto ze syrových rajčat

Pesto ze syrových rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rajčata omyjeme, spaříme vařící vodou, zchladíme a oloupeme.Rozkrojíme a vydlabeme jadérka se šťávou.Do mixéru dáme jen čistou dužninu z rajčat, přidáme vše ostatní a…

Jednoduše zapečená kapusta

Jednoduše zapečená kapusta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kapustu rozčtvrtíme, asi 5 minut ji blanšírujeme (vaříme velmi mírným varem) v osolené vodě.Pak ji scedíme, vyřízneme košťál, necháme dobře okapat, případně trochu…

zizala

30 min

Hovězí polévka - falešná želví

Hovězí polévka - falešná želví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na směsi másla a oleje osmahneme cibulku. Když začne chytat barvu, opečeme na ní maso ze všech stran. Přidáme všechno koření, tymián a mouku.Zasmahneme, rozředíme vodou…

Ryba v žitném obalu

Ryba v žitném obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme…

Ryba v žitném obalu

Ryba v žitném obalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vejce, citronovou šťávu, olej, sůl, pepř a bylinky rozmixujeme na kaši. Ryby namočíme v bylinkové směsi, obalíme v žitné mouce a smažíme na oleji nebo (zdravěji) pečeme…

Zavařené zelené fazolky

Zavařené zelené fazolky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařit zelené fazolky není až tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podle tohoto jednoduchého návodu, který můžete obměnit podle vlastní chuti, budete mít…

Handour

55 min

Houbičky nakyselo

Houbičky nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť,…

poslirecept

80 min

Fofr zelňačka

Fofr zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…

1 671 672 673