Hovězí polévka - falešná želví
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
I v beletrii se najdou chutné recepty :)
Zdroj: Patrick Taylor - Doktore, teď to chce klid
Další moje recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 14:55
11. 9. 2015 13:35
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu a ta "na řezu spálená" (protože nic jiného to není) cibule byla kulantně nazvána ZAHNĚDLOU
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
18. 9. 2014 06:04
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí
17. 9. 2014 21:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 43 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 49 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Mladý hrášek si snadno vypěstujete na zahradě. Děti z něho budou nadšené
Další recepty
Tématické fráze: falešna hovezi polevka želví maso hovězí polévka polevka z hovězí ohanky recept hovězí polévka falesni hovezi polevka falesna zelvi polevka z kureciho masa falešná želví polévka s kurecim oháňka polévka želví zelvi polevka z cukety želví řezy falešná želví polévka z ohánky recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny: cibule, máslo, olej olivový, oháňka hovězí, česnek, cibulka jarní, tymián, bobkový list, mouka hladká, voda, vývar kuřecí, rajče, sůl, pepř, kůra citronová, vejce, petrželka zelená, sherry
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
4 názory