Míša dezert do skleničky
Recept ještě nebyl hodnocenHořkou čokoládu nalámejte na menší kousky a společně se třemi lžícemi mléka rozpusťte ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Až se čokoláda úplně rozpustí, nechte krátce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 566 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 2,80 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,00 g |
| – cukry | 36,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Hořkou čokoládu nalámejte na menší kousky a společně se třemi lžícemi mléka rozpusťte ve vodní lázni či mikrovlnné troubě. Až se čokoláda úplně rozpustí, nechte krátce…
Vanilkové cappuccino zalijeme horkou vodou nebo mlékem, zamícháme a necháme zchladnout. Pak do něj zašleháme práškovou želatinu a necháme ji nabobtnat, trvá to cca 10 -…
Jako první si slepíme po dvou piškoty marmeládou, taky vymažeme a vysypeme formu. Žloutky, cukr a tuk utřeme, přidáme po částech a střídavě mléko o pokojové teplotě,…
Nepečené kuličky ze zbytků jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky cukroví, piškotů nebo jiných sladkostí. Rychlá příprava, minimum surovin a neodolatelná chuť z…
Nepečené kuličky ze zbytků jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky cukroví, piškotů nebo jiných sladkostí. Rychlá příprava, minimum surovin a neodolatelná chuť z…
Ve 2 dl mléka necháme nabobtnat želatinu, pak za stálého míchání zahřejeme maximálně na 50°C a necháme želatinu rozpustit.Jogurt prošleháme s vanilkovým cukrem a cukrem…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…