Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

5. 12. 2009 14:44

Suroviny pro 10

10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 706 kJ / 647 kcal
Bílkoviny57,88 g
Tuky22,05 g
Vláknina4,05 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy52,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Růža

14. 7. 2016 13:37

Vypadá toc pěkně,tu formu mám,ale co to je vanil.ělehačkový dezer?Děkuji za odpověď.:-)

ZuzkaMladkova

17. 2. 2012 13:41

Ty jo nádhera!!! Luxus, to musím udělat!!!! :-p

Merylas Merylas

13. 6. 2010 08:07

Děkuji za milé komentáře:-K Aničko, já si myslím, že se nemáš čeho bát, opravdu;-) Taky jsem se bála začít se želatinou, byly i nějaké neúspěchy, ale časem si už budeš jistější a určitě se bude dařit;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 6. 2010 09:11

:yes:Chutné a krásné:yes:;-)ale já si na toto netroufnu:-8ukládám si a posílám+15:yes:

Jenny

14. 4. 2010 13:52

jéééjda,to je perfekto...:yes::-K+14:yes::yes:

Iriska Iriska

3. 3. 2010 17:59

Maruško, to vypadá úžasně !!! :yes:+

Merylas Merylas

2. 3. 2010 22:05

Všem děkuji za pochvalu:-K

Davidek Davidek

1. 3. 2010 21:01

mňam:-p bodík

Sodovka Sodovka

1. 3. 2010 16:05

:-O:-p :yes:. Vypadá to na úúúžasnou mňamku. Cappuccinovou chuť moluji. Merylas, ty jsi odborník na vynikající amarouny. :-p Posílám 11 bodík. :yes:

Marybar

28. 2. 2010 20:19

:-p:yes:

barbra

28. 2. 2010 20:06

Ukládám:yes: a posílám :yes: je to překrásne a v blízké době ochutnám.

maris maris

28. 2. 2010 19:24

Maruško, Ty si tu rodinku umíš hýčkat:yes::-):-p

pipre pipre

22. 1. 2010 10:33

Tak to je opravdu super!..Nádhera!:yes::yes::yes:10

thomassinno thomassinno

19. 12. 2009 11:35

Nádhera :yes:
Dal bych si, ale na tento recept si fakt netroufám :-(

Gabina

7. 12. 2009 11:11

Já někdy používám na tyto dorty silikonovou formu na bábovku.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: amaroun chesecace nepečený dezert nepečené moučníky s tvarohem tupperware amaroun vajíčková tlačenka s tvarohem amaroun tupperware amarounová forma chessecace nepečený dosrt nepečené dezerty chezecace vanilkovy dezert capuccinovy dort recept na amarouny amarouny recept vanilkovo kakaovy dezert recept na chesecace nepecene dezerty recepty buchta s nepečeným tvarohem

Suroviny: cappuccino, voda, želatina prášková, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, cukr vanilkový, dezert šlehačkový, mléko, banán, piškoty dětské, piškoty kakaové, olej

TopRecepty.cz

Nepečený vanilkovo-cappuccinový Amaroun s tvarohem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8q2