Čočkovka na kyselo - vegan
Recept ještě nebyl hodnocenČočku vaříme v hrnci v neosolené vodě nebo zeleninovém vývaru společně s řasou, která dodá potřebné minerály a zajišťuje lepší stravitelnost čočky. Až čočka změkne řasu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 23,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,50 g |
| Sůl | 8,33 g |
| Sacharidy | 43,33 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Čočku vaříme v hrnci v neosolené vodě nebo zeleninovém vývaru společně s řasou, která dodá potřebné minerály a zajišťuje lepší stravitelnost čočky. Až čočka změkne řasu…
1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…
Pokud pro recept používáte houby shiitake, musí se minimálně dvě hodiny máčet ve vodě s trochou sojové omáčky Shoyu (stačí 1 lžička). Hrách vaříme společně s řasou v…
Vývar: Do většího hrnce dejte zázvor nakrájený na tenké plátky, řasu kombu a sušené šitake. Zalijte 2 litry vařící vody a přikryjte pokličkou. Nechte asi půl hodiny…