Ananasovo-kokosové řezy s vůní rumu
Recept ještě nebyl hodnocenMáslo necháme změknout na pokojovou teplotu (příp. povolíme v MT), vmícháme celá vejce, cukr, smetanu, sirup a aroma. Metlou utřeme do hladkého krému, vmícháme mouku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu (příp. povolíme v MT), vmícháme celá vejce, cukr, smetanu, sirup a aroma. Metlou utřeme do hladkého krému, vmícháme mouku…
Rybíz dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byl ponořený. Povaříme 15 minut na nízkou teplotu. Hrnec necháme odstát 12 až 24 hodin.Druhý den rybíz scedíme, přidáme cukr,…
Vejce ušleháme s cukrem a přidáme 4 PL vody. Vmícháme mouku se sodou a sypkou kávu Nescafé. Vše našleháme do pěny a nalijeme na plech s pečícím papírem, který potřeme…
Palmarín, práškový a vanilkový cukor, kôru z citróna a 5 vaječných žĺtkov dobre vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a mlieko. Cesto rozotrieme na…
Z domácí úrody angreštu a rybízu, si můžeme připravit kvalitní džem a těšit se na vyrovnané skleničky ve spíži. Použití je celoroční. Do moučníků, do kaší, na chleba,…
Jarní pozdrav v podobě dortu udělá radost celé rodině. Dort ve tvaru květináče, doplněný květy z modelovací hmoty a jedlými kamínky, krásně ozdobí sváteční stůl, a může…